Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 18 mei 2015 / 11:20 uur

Touriste overlijdt in zwembad kort na Facebookpost

Wat een droomreis door Thailand had moeten worden, eindigde voor het Britse koppel, Stefan en Rachel Brown in een tragedie. De vrouw van Stefan werd dood aangetroffen in het zwembad waar ze een vroege ochtendduik in nam. Een paar uur eerder liet het stel nog via en statusupdate op Facebook weten hoe gelukkig ze op het eiland Ko Chang waren.

Enthousiast deelde Stefan een foto op Facebook van het uitzicht vanuit hun hotelkamer. Luisterend naar het nummer ‘Paradise’ van Coldplay, keek het liefdeskoppel uit hun raam in het Sofia Gardens Resort.

Het noodloot

Een paar uur later sloeg het noodlot toe. Rachel werd door het hotelpersoneel bewegingsloos aangetroffen in het zwembad van het hotel. Met spoed werd ze overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, maar een reanimatiepoging was al te laat.

Lees ook: Duitser doodgebeten door haai in Egypte

Stefan en zijn vrouw gingen zaterdagavond nietsvermoedend op tijd naar bed. De volgende ochtend bleef hij in bed liggen, terwijl zijn vrouw een ochtendduik nam. Niet veel later werd Stefan gealarmeerd en kon hij zijn ogen niet geloven. Dat meldt The Sun. De precieze doodsoorzaak van de vrouw uit Wolverhampton is nog onbekend. Een autopsie in Bangkok moet meer antwoorden geven.


Foto: Facebook Stef Brown

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Touriste overlijdt in zwembad kort na Facebookpost
Sluiten