Thomas Stevens
Thomas Stevens Nieuws 9 mei 2015 / 09:07 uur

School geteisterd door chlamydia-uitbraak

Een conservatieve school in Texas is in het nieuws gekomen omdat er een chlamydia-uitbraak heerst. En dat is best opmerkelijk, aangezien de school bekend staat om het promoten van algehele seksuele onthouding. Zo is te lezen in een bericht op The Huffington Post.

Jeuk

Maar liefst 1 op de 15 studenten heeft last van de seksueel overdraagbare aandoening. Hierdoor voelde de school zich genoodzaakt de ouders in te lichten door ze een waarschuwingsbrief te sturen.

Lees ook: Meer mannen met chlamydia

In plaats van hun studenten informatie te verschaffen over veilige seks, wordt er eens per jaar een driedaagse seminar gehouden over algehele onthouding en worden jongeren op het hart gedrukt om te wachten tot ze getrouwd zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
School geteisterd door chlamydia-uitbraak
Sluiten