Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 19 mei 2015 / 08:05 uur

Ree van verdrinkingsdood gered in Stadskanaal

In de provincie Groningen is dinsdagmorgen een ree van de verdrinkingsdood gered. De brandweer werd ‘s ochtends opgeroepen nadat een ree in het water terecht was gekomen aan de Postkade in de gemeente Stadskanaal. Dat meldt 112groningen.nl.

Onderkoeld en uitgeput

Er werd een boot van de brandweer te water gelaten, terwijl de ree aan de andere kant van het kanaal met een vangstok werd gevangen. Het dier was zwaar onderkoeld en zeer uitgeput en kon niet direct terug worden gezet in het weiland.

In plaats daarvan werd de ree meegenomen door de dierenambulance. Het dier zit nu in een opvang in Sellingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ree van verdrinkingsdood gered in Stadskanaal
Sluiten