Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 apr 2015 / 16:56 uur

Vijf dagen extra voor belastingaangifte

Omdat de verwerking van de belastingaangiften voorspoedig verloopt, krijgen ondernemers en particulieren een paar dagen extra de tijd om hun aangifte te doen. De aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en loonheffingen die tot 5 mei binnenkomen, worden behandeld alsof ze ingediend zijn op 30 april. Dat liet het ministerie van Financiën donderdag weten.

Lees ook: Fors minder aanvragen uitstel belastingaangifte

De Belastingdienst zegt tevreden te zijn dat de soepele verwerking van aangiften de dienst meer armslag oplevert. "Door de coulance kunnen mensen de komende dagen op een rustig moment hun aangifte te doen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vijf dagen extra voor belastingaangifte
Sluiten