Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 2 apr 2015 / 17:30 uur

Topman Blok van KPN geeft bonus terug

Bestuursvoorzitter Eelco Blok van KPN stort zijn extra bonus van 425.000 euro terug. Dat heeft hij donderdag aan het personeel laten weten. Blok, die het geld kreeg voor zijn inspanningen rond de verkoop van het Duitse dochterbedrijf E-Plus, wil de cao-onderhandelingen, die vorige maand zijn begonnen, kunnen voeren zonder discussie over de bonus.

Lees ook: Pokkie foetsie, want Hi foetsie

Volgens Blok hebben de vakbonden "aan het begin van dit proces mijn beloning onderdeel gemaakt van deze onderhandelingen”. De topman acht het in het belang van KPN en alle collega’s dat de onderhandelingen "constructief en zuiver” gevoerd kunnen worden. "Deze gesprekken moeten niet gaan over mij, maar over de toekomst van KPN.”

Lees ook: Hebben de bankiers nu echt geleerd van de crisis?

Een zegsman van KPN had voor het moment niets toe te voegen aan de verklaring van Blok.

Reageer op artikel:
Topman Blok van KPN geeft bonus terug
Sluiten