Puck Roest
Puck Roest Nieuws 24 apr 2015 / 17:05 uur

Tivoli schrapt concerten na ingestort plafond

Muziekcentrum TivoliVredenburg heeft minstens zes concerten afgelast nadat afgelopen dinsdag een plafondplaat naar beneden stortte. Er was toen niemand in de zaal. Zeker 21 concerten worden in een andere zaal gehouden.

Vanwege de herstelwerkzaamheden is de zaal naar verwachting maximaal zes weken niet beschikbaar. TivoliVredenburg hoopt dat de zaal weer klaar is vóór 13 juni, als de nieuwe locatie van het podium het 1-jarig bestaan viert.

Lees ook: Koning opent muziekcentrum TivoliVredenburg

De plafondplaat kwam los tijden renovatiewerkzaamheden, waarschijnlijk omdat iemand er op is gaan staan. De gemeente gaat nu alle plafondplaten extra vastzetten, omdat niet uitgesloten kan worden dat andere platen ook naar beneden kunnen komen omdat er iemand op heeft gestaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tivoli schrapt concerten na ingestort plafond
Sluiten