Alrik de Jong
Alrik de Jong Nieuws 28 apr 2015 / 20:11 uur

Politica: Homo’s in de cel, rockmuziek verbieden

De Noord-Ierse politica Susan Anne White, die zich verkiesbaar heeft gesteld als lid van de Provinciale Staten van de provincie West Tyrone, heeft een repertoire aan behoorlijk extreme standpunten. Zo wil ze dat homofilie strafbaar wordt en dat rockmuziek verboden wordt. “Ik beschouw mezelf niet als extreem, totaal niet zelfs. Mijn standpunten lijken alleen extreem omdat de maatschappij god steeds meer uit het oog verliest”, zegt ze tegen de Belfast Telegraph.
Rockmuziek wil ze verbieden omdat het volgens haar “de motor is van de seksuele anarchie en het vele drugsgebruik in de huidige maatschappij”. Ook is ze anti-feministisch en tegen abortus. “Feministen hebben de hele economie verprutst. Het principe dat de vader kostwinner is en de vrouw thuis het werk doet, is niet alleen beter voor de economie, maar ook voor de sociale stabiliteit in de maatschappij”, aldus de vroom christelijke dame.

Lees ook: Vader over homofiele zoon: erger dan sterven
Lees ook: Politcus: Geef huisdieren medicinale wiet

Maar wat betreft de homofiele agenda is ze toch echt het meest fanatiek. "Als ik het voor het zeggen had, zou ik homoseksualiteit strafbaar maken. Iedereen die betrokken is bij homoseksuele en overspelige praktijken zou achter de tralies moeten. Ook moet de financiering van evenementen als de Gay Pride stop gezet worden."

Opmerkelijk genoeg zegt ze wel een "vriend" te zijn van de homogemeenschap. "Ik vertel ze alleen de waarheid en probeer ze weer op het rechte pad te krijgen." 7 mei zijn de verkiezingen. Hieronder haar standpunten op een rij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politica: Homo’s in de cel, rockmuziek verbieden
Sluiten