Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 8 apr 2015 / 15:47 uur

Peuter overleeft val van 12 meter

Een peuter van anderhalf jaar heeft in Brussel een val van 12 meter overleefd. Het kind viel vanaf de derde verdieping van een flatgebouw.

Dat heeft de politie woensdag gemeld. Het jongetje en zijn broer van vier jaar bevonden zich in een kamer van een appartement, terwijl hun ouders in de keuken zaten. Om nog onbekende reden viel de peuter uit het raam, in de tuin.

Het kind werd naar het ziekenhuis overgebracht. Aanvankelijk gingen de artsen ervan uit dat zijn toestand kritiek was, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. De jongen moest een nacht voor observatie in het ziekenhuis te blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter overleeft val van 12 meter
Sluiten