Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 13 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Verdronken stel stierf in elkaars armen

De levens van twee verliefde mensen zijn op tragische wijze ten einde gekomen. Toen het stel in de bevroren rivier terecht kwam en ze beseften dat ze het niet zouden overleven, vielen ze elkaar voor een laatste keer in de armen. Dat meldt The Mirror.

Ferry

De 36-jarige Zhang Tung was met zijn vriendin An Feng (29) naar de rivier gereden. Vanaf daar zouden ze met de ferry naar de andere kant van de rivier varen, waar ze naar een feestje zouden gaan.

Zhang parkeerde zijn auto op het ijs, maar realiseerde zich niet dat hij zich boven de bevroren rivier bevond. Het voertuig zakte daarna door het ijs.

Knuffel

Uren later werden de elkaar knuffelende lichamen gevonden. Visser Yi Lang, die tijdens het incident in de buurt was, was degene die alarm sloeg. “Hun armen zaten opgesloten in een omhelzing, het was een tragisch gezicht. Ik denk dat ze zich realiseerden dat ze er niet meer uit zouden komen. Ze hielden elkaar vast toen ze stierven.”

Het tragische incident vond plaats in het gehucht Manka, in de buurt van Changchun, een stad in de noordoostelijke Chinese provincie Jilin. “Ik zag de auto het water ingaan en ben er naartoe gesneld zodat ik iemand eruit kon trekken als diegene weer boven het ijs zou komen. Maar dat is niet gebeurd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verdronken stel stierf in elkaars armen
Sluiten