Jet Hesselink
Jet Hesselink Nieuws 3 mrt 2015 / 15:10 uur

Veiligheid topprioriteit bij Uber

UberPOP auto’s in Rotterdam zijn maandagavond met verbodsstickers beplakt, wat de discussie over het taxibedrijf weer heeft doen oplaaien. Onlangs werden in Amsterdam al UberPOP taxi’s klemgereden door boze taxichauffeurs.

Lees ook: TCA doet aangifte tegen UberPOP

Het is illegaal om voor UberPOP te rijden en andere taxichauffeurs zijn niet blij met de concurrentie. Deze taxichauffeurs lieten tijdens een protest in Den Haag al weten het heft in eigen handen te nemen tegen de illegale chauffeurs. Een woordvoerder van Uber geeft aan dat veiligheid op dit moment topprioriteit is voor hen. ,,We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat bestuurders en reizigers een veilige rit hebben. Ze kunnen rekenen op onze ondersteuning en 24/7 bij ons terecht.” Hij laat weten de acties van enkele individuele taxichauffeurs te betreuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veiligheid topprioriteit bij Uber
Sluiten