Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 mrt 2015 / 06:15 uur

UberPOP-chauffeurs belaagd door gemaskerde mannen

Een groep gemaskerde mannen, gewapend met boksbeugels en hamers, heeft het in de hoofdstad voorzien op chauffeurs van Uberpop. Zeker twee particuliere rijders van Uberpop zeggen te zijn belaagd door de groep en hebben aangifte gedaan, aldus De Telegraaf.

Lees ook: Taxi-oorlog tegen Uberpop in volle gang

De politie spreekt van zeer ernstige incidenten die onderzocht worden door de recherche. Bij een derde incident, waarbij diverse taxi’s achter een auto van Uberpop aanjaagden konden twee verdachte taxichauffeurs worden aangehouden. Ook hiervan is aangifte gedaan, bevestigt de politie. De taxiorganisaties waar deze twee verdachten bij aangesloten zijn worden ingelicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
UberPOP-chauffeurs belaagd door gemaskerde mannen
Sluiten