Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 4 mrt 2015 / 08:09 uur

‘Taxichauffeur Lisanne en Kris dood aangetroffen’

De taxichaffeur die Lissane Froon en Kris Kremers vorig jaar naar het El Pianista wandelpad bracht, is dood aangetroffen. Dat hebben diverse media in het Latijns-Amerikaanse land gemeld volgens RTV Utrecht.

‘Onwel geworden’

De chauffeur, Leonardo Arturo González, zou onwel zijn geworden en terecht zijn gekomen in recreatieplas Spa de Cangilones van Gualaca, in de provincie Chiriquí.

Dat is althans de lezing van de politie. Op social media worden vraagtekens gezet bij de omstandigheden waaronder González gevonden is. De autoriteiten in Panama hebben de taxichauffeur destijds gehoord in het onderzoek naar Lisanne en Kris. Hij zou namelijk een van de laatste personen geweest zijn die de studenten levend heeft gezien. De dood van de taxichauffeur zou volgens Panamese media wel nader worden onderzocht.

Onduidelijk

Eind augustus vorig jaar werden na maanden van zoeken slechts enkele botresten en persoonlijke spullen van de twee Amersfoortse vrouwen teruggevonden. Wat er precies gebeurd is, is nog altijd een raadsel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Taxichauffeur Lisanne en Kris dood aangetroffen’
Sluiten