Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 9 mrt 2015 / 11:45 uur

Ouders en 5 kinderen vermist in Gelderse Doorwerth

De politie zoekt een gezin met vijf kinderen uit het Gelderse Doorwerth. Zondag kwamen signalen bij de politie binnen dat het gezin wordt vermist, aldus een politiewoordvoerder maandag. Hij kon er nog niet meer bijzonderheden over vertellen.

Het lijkt erop dat het gezin met de auto is vertrokken. Zondagavond deed de politie via Burgernet een oproep om uit te kijken naar de auto met daarin een man, een vrouw en vijf kinderen in de omgeving van de Johanniterweg in Doorwerth, maar dat had geen resultaat. Maandagmorgen was nog geen spoor van de vermiste familie gevonden.

Lees ook: Drie doden in Etten-Leur; mogelijk familiedrama

Gisteravond is in de Rijn bij Renkum ook gedoken naar de auto, zo meldt Omroep Gelderland. Er werd niets gevonden. In de loop van de dag gaat de politie opnieuw duiken. De vijf kinderen zijn in de leeftijd van 1 tot 10 jaar oud.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouders en 5 kinderen vermist in Gelderse Doorwerth
Sluiten