Metro
Metro Nieuws 28 mrt 2015 / 12:25 uur

Man vraagt lift, wil auto stelen

De politie is op zoek naar een jongen die zich in de omgeving van Oost-Souburg (Zeeland) voordeed als lifter, maar eigenlijk een auto wilde stelen.

‘Lift’

De jongen sprak volgens de politie zaterdagochtend een man aan die net zijn auto uit een garagebox had gereden met de vraag of hij een lift kon krijgen. De man zei nee omdat hij een andere kant op moest dan de jongen, maar met dat antwoord nam de jongen geen genoegen. Hij sprong in de auto en sloot de deur.

De eigenaar wist de eigenaar uiteindelijk uit de wagen te krijgen. In die strijd kreeg hij trappen in zijn buik en liep hij schaafwonden op. De ‘lifter’ ging er vervolgens vandoor en is spoorloos. Een zoekactie via Burgernet heeft tot nu toe geen resultaat opgeleverd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vraagt lift, wil auto stelen
Sluiten