Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 29 mrt 2015 / 21:00 uur

Lichamen vermisten teruggevonden onder puin New York

Update 22.55:

Allebei de lichamen zijn teruggevonden onder het puin. Dat melden diverse Amerikaanse media. Onderzoekers zijn nog bezig de lichamen te identificeren. Het eerste lichaam werd om 13.00 uur (lokale tijd) gevonden. Drie uur later stuitten de reddingswerkers op het tweede lichaam.

————–

Reddingswerkers hebben zondag een lichaam gevonden onder het puin van de appartementencomplexen in New York die donderdag instortten door een explosie. Dat schrijft The New York Times. Sinds die explosie zijn twee mannen van 23 en 27 vermist. Volgens de politie is het lichaam nog niet geïdentificeerd.

De ontploffing ontstond door een brand in sushirestaurant op de eerste verdieping van het pand. Eén van de vermisten werkte in de bediening van dat restaurant. De andere man die vermist wordt was daar om te lunchen.

Lees ook: ‘Humans of New York’ bereikt Witte Huis

22 mensen raakten gewond toen de drie gebouwen in de wijk East Village instortten. In het pand waren gaswerkzaamheden geweest. Bij een inspectie bleek dat die niet volgens de regels zijn uitgevoerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lichamen vermisten teruggevonden onder puin New York
Sluiten