Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 9 mrt 2015 / 13:36 uur

Kinderen gezin Doorwerth namen vrijdag afscheid

Drie kinderen van het vermiste gezin uit het Gelderse Doorwerth hebben vrijdag afscheid genomen op hun basisschool. Ze zouden naar Amerika vertrekken, waar het gezin zou gaan wonen en werken. Dat heeft directeur Rob Hulstein van basisschool De Wegwijzer maandag gezegd.

Amerikaanse afkomst

De moeder van het gezin met in totaal vijf kinderen is van Amerikaanse afkomst. De kinderen die op De Wegwijzer zaten, zijn in de leeftijd van vier tot negen.

Directeur Hulstein tast in het duister over de mogelijke achtergrond van de vermissing. ,,Wij weten net zo veel als iedereen anders. We hebben afscheid genomen en het volgende bericht was Burgernet-bericht”, aldus de directeur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kinderen gezin Doorwerth namen vrijdag afscheid
Sluiten