Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 18 mrt 2015 / 07:41 uur

Issa (9) uit Utrecht levend teruggevonden

Update 8.45: Issa is levend teruggevonden, meldt de politie zojuist.

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een Amber Alert uitgegeven voor de negenjarige Issa Sesay. Hij is voor het laatst dinsdag gezien in Utrecht op de Omloop bij het Noordse Park. De jongen is na school gaan spelen en is niet thuisgekomen. Hij was op zijn fiets.

Lees ook: Hoop Amber Alert: één op de tien per sms-je bereikbaar

Issa heeft een donkere huid, kort zwart haar en een litteken op zijn voorhoofd. Hij is geboren op 10-04-2005 en is 1 meter 46.

Op het moment van zijn vermissing droeg Issa een zwarte/grijze jas, zwart met blauwe trui met witte strepen op de mouw, een zwart/wit/groen geblokt shirt, zwarte broek en witte schoenen. Issa rijdt op een donkergroene/grijze fiets voorzien van handrem. Vermoedelijk heeft hij zijn zwarte rugtas bij zich.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Issa (9) uit Utrecht levend teruggevonden
Sluiten