Rutger de Quay
Rutger de Quay Nieuws 20 mrt 2015 / 17:10 uur

In deze landen is de bevolking het gelukkigste

Ondanks dat men in Nederland met de regelmaat van de klok klaagt op alles wat ons passeert, blijkt dat de Nederlander juist enorm gelukkig is. Uit recent onderzoek van de Verenigde Naties blijkt namelijk dat Nederland op de 4e plaats staat in de lijst van gelukkigste volkeren ter wereld.

Dat kan echter wel een reden zijn om te verhuizen, want onder andere in Denemarken en Zwitserland is de bevolking gelukkiger. Het kan overigens veel slechter: in landen zoals Syrië (148), India (111) en China (93) is de bevolking een stuk ongelukkiger dan de Nederlanders.

1. Denemarken
2. Noorwegen
3. Zwitserland
4. Nederland
5. Zweden
6. Canada
7. Finland
8. Oostenrijk
9. IJsland
10. Australië

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In deze landen is de bevolking het gelukkigste
Sluiten