Thomas Stevens
Thomas Stevens Nieuws 28 mrt 2015

Hele buurt high door verbranding wietvondst

Het werd nogal een relaxt dagje voor buurtbewoners in het westen van Jakarta. Zij werden namelijk behoorlijk stoned nadat de politie aldaar ruim 3 ton cannabis aanstak ter vernietiging. Dat bericht Metro UK.

Rooksignalen

De rook verspreidde zich al snel richting de omliggende omgeving, waar bewoners getroffen werden door duizeligheid en hoofdpijnaanvallen. Ook werd er bijna 2 kg aan methamfetamine en ruim 2500 ecstacypillen vernietigd, hoewel niet door verbranding.

Lees ook: Xtc en ketamine per ongeluk legaal in Ierland 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Hele buurt high door verbranding wietvondst
Sluiten