Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 9 mrt 2015 / 13:10 uur

De wolf door meerdere mensen gespot in Hoogezand

Update 14.00 uur:

De wolf is nogmaals gespot in Hoogezand, zo meldt Dagblad van het Noorden.

——

Een 27-jarige inwoner van het Groningse Hoogezand kreeg maandagmorgen de schrik van haar leven. Suzanne de Vries zegt oog in oog te hebben gestaan met een wolf. Vermoedelijk gaat het om dezelfde wolf die eerder werd gespot in de kop van Drenthe.

De Groningse zette ’s morgens haar dochter af bij de crèche en ging toen op weg naar huis, een weg door een bosgebied. Het dier passeerde de vrouw op zo’n vijf meter afstand, zo meldt RTV Noord. Volgens De Vries was het dier niet agressief en verdween hij na even stil te hebben gestaan het bos in.

Lees ook: De wolf na 150 jaar terug in Nederland

‘Erg geschrokken’

De inwoonster van Hoogezand legde haar ontmoeting met de wolf vast op de mobiele telefoon, waarna ze gelijk haar man belde. ‘Mijn vrouw was uiteraard onder de indruk en erg geschrokken’, aldus Arjen de Vries maandagmorgen op Radio Noord.

Ene K. Schuurman meent de wolf ook te hebben gespot in Hoogezand. Hij plaatste foto’s op Twitter met de tekst: "Sta je te wachten bij de action in Hoogezand, rent er ineens een wolf voorbij. Toch bijzonder."

Lees ook: Wat moet je weten over de comeback van de wolf?

Reageer op artikel:
De wolf door meerdere mensen gespot in Hoogezand
Sluiten