Alex Ringeling
Alex Ringeling Nieuws 2 mrt 2015 / 10:52 uur

Agenten op het matje na ‘stunten’ met brommer

In Heerlen moet een aantal agenten binnenkort verantwoording afleggen bij hun leidinggevenden over een stunt die één van hen onlangs uithaalde op een brommer. De man liet zich met de tweewieler meeslepen door een politieauto, wat gevaarlijke situaties veroorzaakte. Ook reed op enige afstand achter de stuntende agent nog een politieauto.

Dashcam

De agenten hadden echter de pech dat iemand het hele voorval wist te filmen via zijn dashcam. Volgens de maker van het filmpje is de opname op 22 februari gemaakt, maar loopt de datum van de camera achter. De politie had in 2013 ook niet de uniformen die op de beelden te zien zijn.

Afkeuring

Hij het korps is met verbazing gereageerd op het filmpje, zo meldt 1Limburg. De actie wordt ten strengste afgekeurd. De betrokken agenten moeten op het matje komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agenten op het matje na ‘stunten’ met brommer
Sluiten