Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 24 feb 2015 / 10:09 uur

Zo leert deze vader zijn zoon niet meer te liegen

Een vader wilde zijn zoon duidelijk maken dat hij niet mag liegen. Hij besloot erg ver te gaan om zijn punt te maken, zo meldt Metro UK.

Leugen

Het jochie heeft een verhaal verzonnen over een pestkop waar hij bang voor is. De vader heeft de leugen al snel door en besluit om er in mee te gaan. In het filmpje zegt hij tegen zijn zoon dat ze zich moeten voorbereiden en dat ze de hele familie van die pestkop gaan aanpakken.

Het wordt het ventje wat heet onder de voeten. Schoorvoetend geeft hij toe dat hij maar een geintje maakte. “Ik had je beet hè pa, toch?”, zo is te horen op beelden die op YouTube zijn verschenen.

De man besluit het toneelstukje nog even vol te houden, om zijn zoon echt een lesje te leren. De vader blijft doen alsof hij woest is en blijft maar roepen dat ze de hele familie van de pestkop flink aan gaan pakken. “We gaan dat joch een lesje leren, hij gaat jou nooit meer bang maken!”, roept de vader. “We pakken zijn vader en opa ook meteen. We gaan die hele familie aanpakken! Ben je er klaar voor?”

‘Niet meer liegen’

Het ventje ziet in dat zijn leugen langzaam maar zeker vergaande gevolgen dreigt te hebben. Het jochie begint te huilen. Dat is het moment dat de vader hard begint te lachen. “Ik had je te pakken”, zegt hij. “Zie je wat er gebeurt als je liegt? Niet meer liegen.”

Het punt is gemaakt, maar misschien dat papa iets te ver is gegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo leert deze vader zijn zoon niet meer te liegen
Sluiten