Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 3 feb 2015 / 14:29 uur

Vrouw aangehouden na bedreigen Dierenbescherming

Een 20-jarige vrouw uit Hellevoetsluis is dinsdagochtend aangehouden voor het met de dood bedreigen van een inspecteur van de Dierenbescherming. Ze trok een mes toen haar paard in beslag werd genomen.

De Dierenbescherming was samen met een aantal agenten van de dierenpolitie bij een paardenstal in Hellevoetsluis. Bij eerder bezoek was de huisvesting niet in orde en dat bleek opnieuw het geval te zijn.

De inspecteur besloot ter plekken om vier paarden, drie ezels en drie pony’s in beslag te nemen.

De eigenaresse van een van de paarden werd ingelicht en kwam direct naar de stal om aan de Dierenbescherming te laten weten dat ze het er niet mee eens was. Ze trok daarbij een mes en bedreigde de inspecteur met de dood.

De agenten van de dierenpolitie hebben de vrouw aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw aangehouden na bedreigen Dierenbescherming
Sluiten