Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 19 feb 2015

Vermiste vrouw levend gevonden in kartonnen doos

In het Amerikaanse Texas is een als vermist opgegeven vrouw halfnaakt, maar levend teruggevonden in een kartonnen doos bij een stortplaats. De politie probeert uit te zoeken wat er is gebeurd aangezien de vrouw zich niets meer herinnert. Dat meldt NBCDFW.com.

Stortplaats

Agenten werden zaterdagochtend naar de plek gestuurd nadat werknemers de vrouw ontdekten op een stortplaats in Irving. Volgens het verslag van de politie droeg de vrouw alleen een shirt en sprak ze enkel Spaans. Ze vertelde dat ze de avond ervoor met vrienden in Dallas op stap was geweest en niet wist hoe ze in de doos of op de stortplaats terecht was gekomen.

De politie in Dallas had enkele uren daarvoor nog een rapport opgemaakt omdat de vrouw als vermist was opgegeven.

Drinken

Volgens NBC 5 was het slachtoffer vrijdagavond met een vriendin wat gaan drinken in Dallas. De vriendin van het slachtoffer ging weg om de auto te halen en liet de vrouw achter bij een man die ze net hadden ontmoet. Toen ze terugkeerde in de club was het slachtoffer verdwenen.

Zaterdag werd de vrouw om 07:00 uur als vermist opgegeven, twee uur laten vonden werknemers de dertiger. De politie heeft het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht, waar is onderzocht of de vrouw is verkracht. Daarover zijn verder nog geen details naar buiten gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vermiste vrouw levend gevonden in kartonnen doos
Sluiten