Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 24 feb 2015 / 14:50 uur

Verkrachter: Ik wilde Fifty Shades of Grey naspelen

Een 19-jarige Amerikaan geeft Fifty Shades of Grey de schuld van het feit dat hij een meisje heeft verkracht. De student wilde de erotische film naspelen en bond zijn slachtoffer daarom vast. Vervolgens propte hij een stropdas in haar mond en sloeg haar meerdere keren met een riem. Dat meldt The Washington Post.

Doorgedraaid

Mohammad Hossain had al vaker seks gehad met het meisje waarmee hij een scene uit Fifty Shades of Grey wilde naspelen. Hij vroeg haar voor hem te strippen en dat deed ze. Het liep echter uit de hand toen Hossain de handen en voeten van zijn slachtoffer vastbond aan het bed. De Amerikaanse student ging nog een stapje verder: hij stopte een stropdas in de mond van het meisje en sloeg haar met een riem. Het slachtoffer smeekte Hossain te stoppen, maar dat deed hij niet.

Lees ook:Fifty Shades of Grey helpt vrouwen aan de porno’

Toen een huisgenoot van de doorgedraaide student polshoogte kwam nemen, blokkeerde de verkrachter de deur. Uiteindelijk liet hij zijn slachtoffer vrij, zij belde direct de politie. Agenten pakten de student van de University of Illinois op. Hij vertelde de politie dat hij een paar scènes uit Fifty Shades of Grey wilde naspelen en dat hij wist dat hij fout zat.

Voorbeeldig

Volgens zijn advocaat was de jongen een voorbeeldige student. Hij zette zich, buiten zijn studie om, in voor de universiteit en zat in het triatlonteam. Op de vraag hoe zo’n ‘voorbeeldige’ student zoiets kan doen, antwoordde zijn advocaat: ‘’Hij zegt dat ze ermee ingestemd had.’’ Als Hossain wordt veroordeeld, kan hij voor dertig jaar achter de tralies verdwijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verkrachter: Ik wilde Fifty Shades of Grey naspelen
Sluiten