Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 feb 2015

Verdachten brandstichtingen Delft in beeld

De politie heeft twee verdachten op het oog van de reeks brandstichtingen in Delft vorige week. Een bewakingscamera van het restaurant waar brand is gesticht, heeft twee mannen gefilmd die zich voor en na de brandstichting opvallend verdacht gedroegen.

De beelden zijn dinsdagmiddag uitgezonden door Omroep West en staan ook op de website van de regionale omroep. De politie wil weten wie de mannen zijn.

In de nacht van dinsdag op woensdag vorige week werd binnen anderhalf uur brand gesticht op maar liefst vijf plaatsen in dezelfde wijk, Tanthof. Naast het restaurant gaat het om twee basisscholen, een kindervolkstuin en een woning. Er ontstond grote schade. Volgens de politie heeft de serie brandstichtingen voor enorme onrust gezorgd onder de bevolking.

De beelden zijn te zien op de website van Omroep West.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verdachten brandstichtingen Delft in beeld
Sluiten