Metro
Metro Nieuws 5 feb 2015 / 15:27 uur

Verdachte in loverboy-zaak Limburg pleegt zelfmoord

Een van de verdachten van de loverboy-zaak in Valkenburg heeft zelfmoord gepleegd. Het gaat om de man die op heterdaad werd betrapt toen hij seks had met het 16-jarige slachtoffer. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg donderdag bevestigd na berichtgeving van de nieuwssite 1Limburg.

Lees ook: Meisje (16) niet door 50, maar 80 mannen misbruikt

Het meisje is misbruikt door mogelijk tachtig mannen. Dat gebeurde in oktober 2014 onder meer in een hotel in Valkenburg. Bij een inval in dat hotel werd de 21-jarige vermeende loverboy gearresteerd. De mannen moeten zich binnenkort verantwoorden.

Lees ook: ‘Mijn dochter is niet een of andere sloerie’

De politie kwam de mannen op het spoor na een inval in het hotel. Daarbij werd de man betrapt die seks had met het minderjarige meisje. Hij zou de spanning rondom de zaak niet langer aangekund hebben en heeft een einde aan zijn leven gemaakt.

Agenten vonden in het hotel gebruikte condooms en een klantenlijst op de gsm van de verdachte. Aan de hand daarvan konden mannen worden getraceerd die mogelijk misbruik van het meisje hebben gemaakt. Hen staat een huisbezoek van de politie te wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdachte in loverboy-zaak Limburg pleegt zelfmoord
Sluiten