Metro
Metro Nieuws 27 feb 2015 / 12:30 uur

Twaalf grote dancefeesten op Koningsdag Amsterdam

Liefhebbers van dance kunnen op Koningsdag hun hart ophalen in Amsterdam. In de hoofdstad worden dit jaar twaalf grote dancefeesten gehouden. De feesten vinden onder meer plaats in het Olympisch Stadion, op de NDSM-werf, bij de Rai en in de Houthavens.

Lees ook: ‘Koningsdag heel ontspannen en feestelijk’

De verkoop is vrijdag via verschillende websites begonnen. In totaal zijn 135.950 kaarten beschikbaar. Op Koningsdag zelf zijn geen kaarten te koop. Op de eerste Koningsdag vorig jaar in Amsterdam waren ruim 125.000 kaarten te koop voor dertien grote dansfeesten. Die waren bijna allemaal uitverkocht.

Buiten het centrum

Op Koningsdag op 27 april mogen grote evenementen alleen plaatsvinden buiten de binnenstad om de druk op het centrum te verminderen. Voor sommige feesten is dit jaar het maximale bezoekersaantal verminderd in verband met veiligheid, overlast en mogelijke vervoersproblemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twaalf grote dancefeesten op Koningsdag Amsterdam
Sluiten