Puck Roest
Puck Roest Nieuws 28 feb 2015 / 21:20 uur

Terror-oehoe inspiratie voor Purmerendse bakker

Een bakker uit Purmerend wist op een leuke manier in te haken op de commotie rond de oehoe in zijn stad. Bakker Harry de Groot voegde namelijk chocolade oehoes toe aan zijn assortiment, weet RTV Noord-Holland.
Purmerend heeft al enkele weken te maken met een agressieve oehoe. De uil viel deze week een trainster en atleten van de atletiekvereniging aan. Eerder verwondde het dier ook verstandelijk gehandicapten die in de buurt moesten zijn.Lees ook: Agressieve oehoe heeft het gemunt op vrouwen

Paraplu

De gemeente gaat ontheffing aanvragen bij de provincie, zodat de vogel gevangen kan worden. De oehoe wordt dan waarschijnlijk ergens anders weer uitgezet. Inwoners van Purmerend worden geadviseerd met een paraplu de straat op te gaan om zichzelf te beschermen tegen de beruchte oehoe. Misschien kunnen de chocolade oehoes van bakker De Groot de pijn ietwat verzachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Terror-oehoe inspiratie voor Purmerendse bakker
Sluiten