D. van Aken
D. van Aken Nieuws 18 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Starbucks bezorgt nu ook thuis

Koffieliefhebbers opgelet! Starbucks is begonnen met een eigen bezorgservice. Dat heeft de wereldberoemde koffieboer bekend gemaakt in een persbericht.

Het bedrijf uit Seattle heeft een dienst gelanceerd waarbij ‘premium’ koffiebonen bij je thuis worden bezorgd. Klanten kunnen een maandabonnement bij het bedrijf afsluiten voor 24 dollar. Een jaar lang koffiebonen kost 288 dollar. Op dit moment is de bezorgdienst nog alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar verwacht wordt dat bij succes de dienst al snel wordt uitgebreid naar Azië en daarna de rest van de wereld.

Koffieboon

De bestellingen worden bezorgt vanuit de pas geopende winkels die het bedrijf ‘The Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room’ noemt. In deze nieuwe vestigingen van Starbucks draait alles om koffiebonen en het proces van koffie maken.

Er werd al eerder gespeculeerd over een bezorgservice van Starbucks. Klanten zouden in de toekomst zelfs via een app koffie en andere producten kunnen bestellen bij de keten en deze thuis laten bezorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Starbucks bezorgt nu ook thuis
Sluiten