Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 feb 2015
Leestijd: 0 minuten

Sneeuwkanon doodt jonge vrouw

In de Franse Pyreneeën is een vrouw overleden doordat ze werd opgezogen door een soort van sneeuwkanon, meldde de krant L’Express. De machines lijken een beetje op oogstmachines en zuigen sneeuw weg van de pistes, om dat met grote kracht een eind verderop te deponeren.

Het lichaam van de jonge vrouw werd vrijdagochtend bij het skistation Les Angles gevonden door de bestuurder van een sneeuwschuiver. Het is niet duidelijk of zijn machine de vrouw heeft gedood. Ook is de identiteit van de vrouw nog niet achterhaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Sneeuwkanon doodt jonge vrouw
Sluiten