G. Reinards
G. Reinards Nieuws 26 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Politie voorkomt via WhatsApp grote knokpartij

Agenten in het Brabantse Schijndel hebben een massale knokpartij tussen zo’n honderd leerlingen op een school weten te voorkomen. De politie mengde zich in een WhatsApp-groep en waarschuwde de jongeren niet met elkaar op de vuist te gaan.

De schoolleiding hoorde van de plannen voor een grote vechtpartij na een eerder opstootje tussen twee jongens tijdens Carnaval. Vervolgens werd de politie ingeschakeld die bij enkele jongens uit de chatgroep op bezoek ging. De agenten mengden zich in de WhatsApp-groep en lieten enkele onrustokers een paar berichtjes sturen, meldt Omroep Brabant. De jongeren moesten enkele berichtjes sturen met daarin de boodschap dat de politie op de hoogte was van de mogelijke vechtpartij.

De komende tijd wordt de school extra in de gaten gehouden, om verdere escalatie tegen te gaan, meldt de omroep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie voorkomt via WhatsApp grote knokpartij
Sluiten