Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 13 feb 2015 / 10:40 uur

Peuter (3) als vermist opgegeven, loopt naar huis

Het personeel van een kinderopvang in de Britse wijk Acklam, in de plaats Middlesbrough, raakte in paniek toen een 3-jarige peuter werd vermist. Dat bleek uiteindelijk niet nodig: het ventje was ‘gewoon’ in zijn eentje naar huis gelopen. Dat meldt Gazette Live.

Naar huis

Het knaapje was opeens verdwenen uit de peuterspeelzaal van de Newham Bridge Primary School. Daar worden kinderen tussen de 2 en 5 jaar opgevangen. Op dinsdag 3 februari vond het jochie het rond 15:30 uur echter wel welletjes en wilde hij naar huis. Daarom besloot hij maar gewoon de deur uit te lopen en te voet richting huis te gaan.

De peuterspeelzaal weigerde commentaar te geven op het incident. De school bevestigde het incident, maar wilde verder ook niets kwijt. Op de website staat wel te lezen dat al het personeel goed wordt gecheckt en speciaal geselecteerd is om hun exceptionele vaardigheden in de omgang met kinderen.

Onderzoek

De zaak zal nader worden onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter (3) als vermist opgegeven, loopt naar huis
Sluiten