Alex Ringeling
Alex Ringeling Nieuws 13 feb 2015 / 16:40 uur

Krokodillen en slangen gevonden in Heerlen

In het Limburgse Heerlen hebben de politie, dierenbescherming en de voedsel- en warenautoriteit op meerdere adressen slangen en krokodillen aangetroffen. Dit meldt RTL Nieuws.

Lees ook: 100-jarige krokodil overleden door overeten

Onverzorgd

Op één locatie vond de politie bij een controle meerdere slangen en een bultkrokodil van een meter lang. De reptielen, die van een dierenwinkel zijn, waren onverzorgd. De krokodil was inmiddels zelfs al overleden. De eigenaar heeft afstand gedaan van de dieren. De slangen die werden gevonden zullen worden onderzocht en naar een opvangcentrum gebracht worden.

Lees ook: Krokodil bijt duim af van eigenaar dierenpark

Mississippi-krokodil

In dezelfde gemeente werden in een andere woning door de dierenpolitie en inspecteurs van de Landelijke Inspectie Dierenbescherming twee Mississippi-krokodillen van elk van ongeveer drie meter lang aangetroffen. Deze krokodillen leefden nog, maar de huisvesting ervan bleek niet in orde. De eigenaar van deze dieren moet het verblijf nu aanpassen, anders zullen de dieren alsnog bij hem worden weggehaald.

Reageer op artikel:
Krokodillen en slangen gevonden in Heerlen
Sluiten