Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 5 feb 2015 / 09:46 uur

Grote brand in flat Vlaardingen

In een flat aan de Koninginnelaan in Vlaardingen is donderdagochtend een grote brand uitgebroken. Mogelijk is er ook een explosie geweest. Het gebouw is door de brandweer ontruimd en voor zover bekend raakte niemand gewond door de brand.

De brandweer werd even na negen uur ’s ochtends gewaarschuwd. Hulpdiensten rukten daarna massaal uit naar de Koninginnelaan, waar de brand woedde op de vierde verdieping van de flat. Rond de klok van tien was het vuur redelijk terug gedrongen. De woning is volledig uitgebrand.

Explosie

Omwonenden hadden ook een knal gehoord, maar het is niet duidelijk of dat het geluid was van een explosie. Mogelijk kwam de knal van een ruit die sprong door de hitte van het vuur.

Bewoners

Alle bewoners van de flat zijn geëvacueerd en opgevangen in het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel. De eigenaar van de woning waar de brand woedde, was op het moment van uitbreken niet thuis. Wat de brand heeft veroorzaakt, is nog niet duidelijk. De brandweer onderzoekt nu of de andere woningen ook schade hebben opgelopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Grote brand in flat Vlaardingen
Sluiten