Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 2 feb 2015 / 09:11 uur

Grootste Nederlandse festival ook in Rotterdam

Het grootste Nederlandse festival The Flying Dutch met ’s werelds beste dj’s van Nederlandse bodem vindt onder andere plaats in Ahoy Buiten in Rotterdam op 30 mei. Dat maakte John Ewbank vanochtend bekend op Radio538.

Het Flying Dutch Festival zal tegelijkertijd ook in Amsterdam en in Eindhoven plaatsvinden. Daardoor is het het grootste festival van Nederland. De line-up bestaat onder andere uit Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell en Nicky Romero. Het is voor het eerst dat al deze talenten op één dag samenkomen en tegelijkertijd optreden op één festival op drie locaties.

John Ewbank
Het nieuwe festival is een initiatief van John Ewbank en ALDA Events. “Nederland heeft DJ’s van wereldformaat die het hele jaar door de wereld over reizen, dus we zijn super trots dat we deze unieke line up hebben kunnen realiseren. Het is voor het eerst dat al deze DJ’s tegelijk op een festival staan. Een uitgelezen kans voor de DJ’s om hun thuispubliek te trakteren als dank voor hun support van de afgelopen jaren,” aldus Ewbank op Radio538.

Locaties
Het festival begint ’s middags om twaalf uur en duurt tot elf uur ‘savonds. De dj’s worden door middel van helikopters naar de drie verschillende locaties gevlogen. Armin van Buuren sluit de dag af in het Olympisch Stadion in Amsterdam, op het Strijp-S terrein in Eindhoven is dat Hardwell en op het buitenterrein van Ahoy in Rotterdam eindigt Afrojack.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grootste Nederlandse festival ook in Rotterdam
Sluiten