Metro
Metro Nieuws 21 feb 2015 / 11:30 uur

Feyenoordfans aangevallen in Rome

Twee Feyenoordsupporters van 20 en 29 jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangevallen door supporters van voetbalvereniging AS Roma. Dit heeft de politie in de Italiaanse hoofdstad bevestigd. Het tweetal werd aangevallen in de buurt van het centraal station Termini.

Lees ook: Video: Feyenoordfans van plein geveegd in Rome

Steekwond

De Nederlanders moesten in een ziekenhuis behandeld worden aan hun verwondingen. Eén van het tweetal liep een gebroken elleboog en een steekwond in zijn linkerbovenbeen op, de ander hield een hoofdwond over aan het voorval.

Lees ook: Italiaanse media: Feyenoord-hooligans zijn barbaren

Knuppels

Volgens de verklaring van het duo werden ze vlakbij hun hotel belaagd door twee Romasupporters op een scooter, die duidelijk op zoek waren naar Feyenoordfans. Donderdag werd vlak bij het Colosseum ook al een groep van zo’n veertig AS Romafans onderschept. Deze waren gewapend met knuppels op zoek naar Feyenoordsupporters, die eerder deze week huis hielden in de monumentale stad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoordfans aangevallen in Rome
Sluiten