Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 12 feb 2015

Deel bewoners flat Moddermanstraat nieuwe woning

Acht bewoners van de flat aan de Moddermanstraat in Rotterdam hebben via woningcorporatie Havensteder een nieuwe woning gekregen. Hun appartementen waren dusdanig verwoest dat terugkeren niet mogelijk is.

De bewoners krijgen voor de verhuizing krijgen volgens een woordvoerster van Havensteder ook een vergoeding mee. Voor mensen die voor goed verhuizen is er een tegemoetkoming van bijna zes duizend euro. Voor personen die tijdelijk moeten verhuizen is er een schadevergoeding van duizend euro.

Explosie

Het appartement raakte begin februari zwaar beschadigd door een explosie in een appartement. Veel huurders kwamen daardoor op straat terecht. Zestien woningen zijn daardoor onbewoonbaar verklaard. Acht personen hebben al een nieuw onderkomen. De overige acht zijn nog in gesprek met de verhuurder over een nieuwe woonruimte. De rest van de bewoners keert vanaf volgende week weer terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Deel bewoners flat Moddermanstraat nieuwe woning
Sluiten