Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 feb 2015 / 10:06 uur

Arrestaties bij grote politieactie Terneuzen

Tijdens een grote politieactie zijn dinsdagmorgen in Terneuzen een 19-jarige man en een 22-jarige vrouw aangehouden vanwege een schietpartij op 16 december in de Zeeuwse plaats.

Aan de actie deden zo’n tachtig politiemensen mee. Zij doorzochten met honden enkele woningen, waarbij onder meer vuurwapens en een auto in beslag zijn genomen. De verdachten kwamen in beeld bij een onderzoek naar de schietpartij aan de Ieplaan, waarbij een 27-jarige Terneuzenaar een dwarslaesie opliep.

Lees ook: Dode bij schietpartij Terneuzen

Ook een schietpartij in Terneuzen van november, waarbij een dode viel, hoort bij het onderzoek. Een 37-jarige man uit Terneuzen zit al vast wegens beide incidenten. Volgens een politiewoordvoerder speelt een vete tussen rivaliserende groepen op de achtergrond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arrestaties bij grote politieactie Terneuzen
Sluiten