G. Reinards
G. Reinards Nieuws 11 feb 2015

Agenten houden straatrace bij Groningen

Agenten in Groningen zijn behoorlijk hun boekje te buiten gegaan terwijl ze aan het werk waren. Drie politiewagens hielden woensdagochtend een gevaarlijke straatrace, waarbij ze inhaalden waar het niet mag, veel te hard reden en een doorgetrokken streep negeerden.
Een oplettende automobilist filmde het tafereel op de N361 tussen Groningen en Lauwersoog. De filmer verbaasd zich over de actie van de agenten. ”Op een gegeven ogenblik ging het 160, 170,’ zegt de maker van het filmpje tegen RTV Noord. ”Ze zaten te lachen naar elkaar. Zo van: ‘dit is een mooie wedstrijd geweest”.

https://www.facebook.com/video.php?v=439101142908934

Volgens de politie ging het niet om een race of gevaarlijk rijgedrag , maar zijn de auto’s in het filmpje onderdeel van de basis-rijopleiding voor agenten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Agenten houden straatrace bij Groningen
Sluiten