Thomas Stevens
Thomas Stevens Nieuws 21 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Zwaargewonden door botsing met paard

Naina Vasilieva (22) ligt op de intensive care nadat ze werd geraakt door een op hol geslagen paard toen ze aan het winkelen was op de plaatselijke markt van Perm, een plaatsje in centraal Rusland. Zo meldt de Mirror.

Tragisch

Ook twee van haar vriendinnen waren betrokken bij het tragische ongeval. Vermoedelijk is het paard, wat dienst deed als sleetrekker, geschrokken van een geluid, waarna het dier het drukke plein opstoof en het tot een botsing kwam met de nietsvermoedende vrouwen.

Lees ook: Stichting opent meldpunt paardenmishandeling

Een ooggetuige vertelde aan de lokale televisiezender: “Het paard dook op vanuit het niets en kwam met een bliksemgang richting de vrouwen gerend. Ze hadden geen schijn van kans.”

Levensgevaar

De vrouwen zijn zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, waar de 22-jarige Naina op de intensive care verblijft. De politie liet weten dat Naina “in levensgevaar verkeert en afhankelijk is van non stop medische zorg.”

Lees ook: Paard Sinterklaas vaak onverzekerd

Er circuleren inmiddels bewaking- en camerabeelden van het ongeluk. Deze zijn niet geschikt voor jeugdige kijkers omdat de beelden als schokkend kunnen worden ervaren. Wees gewaarschuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=Dq4u4SpfISI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zwaargewonden door botsing met paard
Sluiten