Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 6 jan 2015 / 16:25 uur

Zoon vermoordt vader vanwege te weinig zakgeld

Een man die gisteren dood werd gevonden in zijn appartement in New York, blijkt te zijn vermoord door zijn eigen zoon. Dit om een bizarre reden: de jongen vond dat hij niet genoeg zakgeld kreeg. Dat meldt de New York Post.

De 70-jarige Thomas Gilbert liet zijn zoon Thomas junior weten dat hij nog maar 400 dollar per maand zou krijgen in plaats van 600 dollar. Dat was niet het enige wat de steenrijke vader voor zijn zoon betaalde, hij nam ook de huur van zoonlief voor zijn rekening; een bedrag van 2400 dollar per maand.

Geen zelfmoord

Thomas junior (30) stuurde zijn moeder het huis uit om wat te eten te halen. Een kwartier later kwam zij alweer thuis omdat ze ‘een slecht gevoel’ had. En terecht, zo bleek: bij terugkomst trof ze haar man dood aan, met een schotwond in zijn hoofd. Het wapen lag op zijn borst.

Lees ook: Australische chef-kok vermoordt en kookt vriendin

Politiecommissaris Robert Boyce laat weten dat Thomas er alles aan heeft gedaan om de dood van zijn vader op zelfmoord te laten lijken. Die missie faalde echter: de politie vond in zijn huis kogels die overeen kwamen met de kogels van het moordwapen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Zoon vermoordt vader vanwege te weinig zakgeld
Sluiten