Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 4 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Zoektocht naar vermiste Noor is tevergeefs

In het Amsterdamse Vondelpark hebben vandaag twintig vrijwilligers gezocht naar de vermiste Tore Grodem. De zoektocht mocht niet baten: de 21-jarige Noor is nog niet gevonden.

Een woordvoerder van de stichting Simpar, een initiatief van oud-politiemannen, zei dat in het Vondelpark is gezocht naar aanleiding van het laatste signaal dat de telefoon van Grodem uitzond, voordat hij werd vermist. Hij zei dat er mogelijk een nieuwe zoektocht komt. Simpar overlegt daarover komende week met de politie.

Lees ook: Speurhonden vinden vermiste Noor niet in het water

De jonge Noor is sinds twee weken zoek. Hij was met een vriend op stap in de Escape op het Rembrandtplein. Hij ging naar buiten om te pinnen, maar keerde niet meer terug. Camera’s bij zijn hotel aan de Stadhouderskade hebben hem nog vastgelegd toen hij daar vroeg in de ochtend voor een dichte deur stond. De jonge toerist was daar afgezet door ambulancepersoneel dat hem had opgevangen omdat hij dronken was en zich niet goed voelde.

Zijn vader vertelde Het Parool dat de jonge Noor aan één oor helemaal doof is, in het ander draagt hij een gehoorapparaat. Als de batterij van het apparaat leeg is, heeft de jongen moeite met oriënteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zoektocht naar vermiste Noor is tevergeefs
Sluiten