Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 7 jan 2015 / 13:53 uur

Westrandweg richting Coentunnel na twee jaar al stuk

Twee jaar na de opening van de Westrandweg bij Amsterdam Nieuw-West kampt de verlenging van de A5 naar de ringweg A10 al met asfaltschade. Rijkswaterstaat heeft daarom woensdag ter hoogte van de Basisweg één rijstrook afgesloten in de richting van de Coentunnel.

Volgens de rijksdienst hebben enkele voegovergangen losgelaten, waar het verkeer hinder van kan ondervinden. Wat de oorzaak is van dit euvel is nog onduidelijk. Rijkswaterstaat doet hier vrijdag onderzoek naar. Aan de hand van de uitkomsten wordt bepaald hoe en wanneer de reparatie plaatsvindt.

Vertraging

Op de rijstrook die wel open is, geldt een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Door de afsluiting kan vertraging ontstaan voor de weggebruikers op de A5 richting de Coentunnel. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers zo veel mogelijk gebruik te maken van de A4 en de A10.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Westrandweg richting Coentunnel na twee jaar al stuk
Sluiten