Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Waarschuwing: Kruidvat babykruik lekt heet water

Kruidvat waarschuwt ouders voor het gebruik van de aluminium Bambino-kruik die sinds 19 augustus wordt verkocht in zijn winkels. ”Het risico bestaat dat de schroefdraad aan de hals van de fles kan loskomen, waardoor deze niet goed meer afsluit”, aldus de drogisterijketen. Hierdoor kan er heet water lekken in de bedjes van kleine kinderen. ”Hierdoor kan ernstig letsel ontstaan.”

Het gaat om de kruiken met op de verpakking de EAN-code: 8717333834791. De winkelketen roept ouders op het gebruik onmiddellijk te stoppen en het product terug te brengen bij een van de winkels.

Campingbedje

In juli vorig jaar haalde Kruidvat een campingbedje voor kleine kinderen van Bambino uit het assortiment. Het risico bestond dat naden gingen scheuren en schroefjes loslieten. ”In beide gevallen kan dit voor jonge kinderen verstikkingsgevaar opleveren”, aldus de keten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Waarschuwing: Kruidvat babykruik lekt heet water
Sluiten