Metro
Metro Nieuws 6 jan 2015 / 10:14 uur

Waarschuwing: Kruidvat babykruik lekt heet water

Kruidvat waarschuwt ouders voor het gebruik van de aluminium Bambino-kruik die sinds 19 augustus wordt verkocht in zijn winkels. ”Het risico bestaat dat de schroefdraad aan de hals van de fles kan loskomen, waardoor deze niet goed meer afsluit”, aldus de drogisterijketen. Hierdoor kan er heet water lekken in de bedjes van kleine kinderen. ”Hierdoor kan ernstig letsel ontstaan.”

Het gaat om de kruiken met op de verpakking de EAN-code: 8717333834791. De winkelketen roept ouders op het gebruik onmiddellijk te stoppen en het product terug te brengen bij een van de winkels.

Campingbedje

In juli vorig jaar haalde Kruidvat een campingbedje voor kleine kinderen van Bambino uit het assortiment. Het risico bestond dat naden gingen scheuren en schroefjes loslieten. ”In beide gevallen kan dit voor jonge kinderen verstikkingsgevaar opleveren”, aldus de keten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Waarschuwing: Kruidvat babykruik lekt heet water
Sluiten