Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 30 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw dolenthousiast na aanzoek, valt van klif

Een vakantiegangster is op het Spaanse party-eiland Ibiza om het leven gekomen nadat ze van een klif viel. Naar verluidt sprong ze iets te enthousiast op en neer, nadat haar vriend haar bovenop een klif ten huwelijk had gevraagd. Dat meldt The Independent.

Huwelijksaanzoek

Volgens de politie verloor Dimitrina Dimitrova haar evenwicht nadat haar partner haar ten huwelijk had gevraagd op een mooie plek, die bekend staat om het romantische uitzicht bij zonsondergang.

De 29-jarige Bulgaarse vrouw kreeg een hartaanval, veroorzaakt door de verwondingen die ze opliep bij de val van bijna 20 meter. Het incident gebeurde in de kleine badplaats Cala Tarida aan de westkust van het eiland.

“Alles wijst erop dat haar dood het gevolg is van een tragisch en bizar ongeluk”, aldus een woordvoerder van de lokale Guarda Civil. Toen de hulpdiensten arriveerden was de vrouw nog in leven, maar buiten bewustzijn. Enkele minuten later overleed ze.

Werk zoeken

Volgens een bron woonde en werkte de vriend van de vrouw op Ibiza. “Ze was twee dagen eerder op het eiland aangekomen om hem te zien en werk te gaan zoeken. Ze viel een paar seconden nadat haar partner haar had verrast met een huwelijksaanzoek. Ze sprong op en neer van vreugde.”

Naar verluidt had de vriend, op het eiland werkzaam als ober, het romantische plekje speciaal voor deze gelegenheid uitgekozen. Hij is zwaar aangeslagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw dolenthousiast na aanzoek, valt van klif
Sluiten