Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 12 jan 2015 / 12:00 uur

Volgende Charlie Hebdo krijgt cartoons over Mohammed

De volgende editie van het satirische weekblad Charlie Hebdo zal ‘vanzelfsprekend’ cartoons bevatten met de profeet Mohammed. Dat zei de advocaat van het weekblad Richard Malka vandaag tegen de Franse zender France Info. Ook zullen politiek en religie weer op de hak genomen worden.

Lees ook: Frankrijk zet 10.000 militairen in tegen terreur

,,We doen absoluut geen concessies, anders is het allemaal voor niks geweest. De geest van Je suis Charlie staat ook voor het recht op godslastering”, aldus de raadsman. Het werk aan de nieuwe editie is volgens hem in volle gang. De aangekondigde oplage van een miljoen stuks, maakt het een gecompliceerde klus. Nederland krijgt 500 exemplaren toebedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volgende Charlie Hebdo krijgt cartoons over Mohammed
Sluiten