Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 21 jan 2015

Veel senioren melden zich voor gratis ov

Onder ouderen in Barendrecht bestaat grote belangstelling voor gratis openbaar vervoer. Sinds 1 januari van dit jaar mogen senioren uit die gemeente zonder extra kosten gebruik maken van metro, tram en bus en daar wordt gretig gebruik van gemaakt.

Aanvragen

Tot nu toe hebben 4000 inwoners boven de 65 zich gemeld bij vervoerder RET. De bestellingen werden in zeventig procent van de gevallen gedaan via het internet, maar ook aan de loketten werd het reisproduct aangevraagd.

Ouderen in Rotterdam mogen al een paar jaar gratis gebruik maken van de RET-faciliteiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Veel senioren melden zich voor gratis ov
Sluiten