Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 9 jan 2015 / 18:06 uur

Van der Wiel ‘geschokt’ door gebeurtenissen Parijs

Paris Saint-Germain-speler Gregory van der Wiel heeft op de website van zijn voetbalclub laten weten ‘enorm geschokt te zijn door wat er is gebeurd in Parijs’. Een foto die hij vandaag op Instagram plaatste, doet echter anders vermoeden.

De voetballer, woonachtig in Parijs, lijkt zich meer bezig te houden met spelen op zijn Xbox. Hij vraagt zijn volgers wat zij liever hebben: Xbox of Playstation. Hij haalt zich daarmee de woede op de hals van veel mensen. Reacties als ’Lekker belangrijk op dit moment’ en ‘In wat voor wereld leef jij?!’ laten zien dat fans zich ergeren aan het feit dat van der Wiel zich met andere dingen bezighoudt dan met het drama dat zich op dit moment afspeelt in Parijs.

Geschokt

Op de website van zijn voetbalclub Paris Saint-Germain liet hij echter weten dat de gebeurtenissen in Parijs hem raken. ‘’Ik ben enorm geschokt door wat er gebeurd is. Dit is een enorme tragedie en het is voor mij moeilijk de juiste woorden te vinden om mijn gevoel te omschrijven,’’ aldus de voetballer op de clubsite van de Franse landskampioen.

Paris Saint-Germain gaat zaterdag op bezoek bij Bastia. Voorafgaand aan het duel wordt een minuut stilte in acht genomen, om stil te staan bij de slachtoffers van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo. Ook dragen alle spelers rouwbanden. PSG overweegt bovendien om met ‘Charlie’ achterop het shirt te spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Van der Wiel ‘geschokt’ door gebeurtenissen Parijs
Sluiten