Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 jan 2015

Twee doden in woning Rotterdam-Zuid

In Rotterdam-Zuid zijn donderdagmiddag twee mensen doodgeschoten. De politie denkt dat de schietpartij zich afspeelde binnen het criminele circuit. Eén man raakte gewond.

De dodelijk geraakte slachtoffers werden gevonden in een woning aan de Bovenstraat in de wijk IJsselmonde, vlak bij de Van Brienenoordbrug. De gewonde werd verderop aan de Kasteelweg gevonden en is in het ziekenhuis opgenomen. Ondanks zijn verwondingen wist hij de politie te bellen.

Over de toedracht van de schietpartij kon de politie nog niets zeggen. De omgeving van de huizen is afgesloten en naar de dader of daders is de politie nog op zoek, onder meer met een helikopter. ,,Daarmee zoeken we in de buurt, maar kunnen we met apparatuur ook in het pand kijken”, zei een woordvoerster.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Twee doden in woning Rotterdam-Zuid
Sluiten